top of page

..

LA

Gran

fiesta

de

mexico

Vier met ons dia de los muertos

20191026_155841.jpg
Project - Drawing 1302384508.png

?????

Gastheer - Sugarskull

La Gran Fiësta de Mexico

La Gran Fiësta de Mexico speelt zich af in het dorp van goud. Het grote plein, gelegen in het centrum van het dorp, heet Plaza de Fiësta. Hier wordt het Mexicaanse feest Dia de Los Muertos gevierd. Ook vindt hier de start show van de HorrorTocht plaats en wordt er een diversiteit aan entertainment en activiteiten aangeboden. Grenzend aan het plein vindt men de kerk del Pueblo (Kerk van het volk). De kerk wordt in de volksmond ook wel La Iglesia Dorada (de gouden kerk) genoemd. De kerk fungeert als centraal entertainment punt.

black-1072366_1920.jpg

Het feest door de jaren heen

Reviews

Hallo Crew van de Horror!
Jullie hebben ontzettend jullie best gedaan om iets leuks ervan te maken ondanks alle regeltjes! Petje af! 
Hartelijke groet

Familie Tiemens

Wat was het weer leuk, spannend, griezelig!
Hopelijk tot volgend jaar.

Xander & Greta

Gezellige sfeer, lekker eten en super grappig entertainment. Benieuwd naar het volgende jaar!

Emma

Kleurrijke maskers

Altijd overal en met iedereen

Tijdens La Gran Fiësta de Mexico is er veel te beleven. Van live optredens tot spectaculaire beproevingen. Op het plein vindt men de arts en crafts hoek. Hier kun je onder andere pompoen snijden, een sugarskull masker maken of je laten schminken. 

In de Game Arena vind je een divers aanbod aan leuke competitieve spelletjes. Je kunt ook de strijd aan gaan in onze escaperoom, deze heeft elk jaar een ander thema.

Wat natuurlijk niet mag ontbreken, is een lekker hapje eten. Naast de Mexicaanse Nacho's en Burrito's staat er ook een heerlijke oer Hollandse groentesoep op het menu. Volgens grootmoeders recept.

bottom of page