top of page
Colorful Game Board Quiz Night Guide Pinterest Graphic (2).png
Groep Seflie
Ouderwetse klok

De tijd

Vijand - Zenuwsloper

Trammelant

Ojee, er is weer eens Trammelant en dat kan maar één ding betekenen. Diverse teams gaan weer de strijd aan voor de titel onruststokers van de dag. 88 knotsgekke opdrachten, 1 uur op de klok en de hele omgeving is jullie toneel. Of je nou op school bent, op het werk of gewoon thuis, in dit competitieve teambuildings spel gaat het er heftig aan toe. 

Trammelant is een andere benaming voor het Amerikaanse Crazy 88. Crazy 88 is een spannende race tegen de klok én tegen elkaar. In dit doldwaze spel loopt de spanning binnen en tussen de teams hoog op. Zo kom je intellectuele vragen tegen, maar ook zoek en doe opdrachten. Creativiteit loont, dus wees vindingrijk om extra punten te vergaren tijdens het spelen.

Let op: Voor het spelen van Trammelant is een mobiele telefoon met een stabiele internetverbinding vereist. Dit omdat je de opdrachten per Whatsapp in foto of video vorm naar de spelbegeleider stuurt. Ook is het verstandig om je te kleden naar het weer.

Rieverster Trammelant speelt zich af in het pittoreske IJhorst. Tijdens het spel bezoek je diverse mooie locaties van het dorpje aan de Reest. Dit terwijl je gaandeweg de strijd aan gaat met de andere teams om de meeste opdrachten te voltooien.

Bedrijven Trammelant wordt gespeeld op uw eigen werkvloer.

Wie heeft er gezegd dat er op de werkvloer niet gespeeld mag worden? De vragen zijn afgestemd op kantoren en productievloeren, mocht dit niet mogelijk zijn of heeft u liever iets wat beter aansluit bij uw bedrijf? Neem dan een kijkje bij

Trammelant op Maat.

Bedrijven Trammelant (1).png
Klassen Trammelant.png

Klassen Trammelant zet het lesuur geheel op zijn kop. Dit spel is vooral gericht op scholen. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen zijn er diverse spelvarianten. Je kan het spel spelen met 1 klas of meerdere klassen tegen elkaar.

Trammelant op Maat is de gelegenheid om het heft in eigen handen te nemen. Heb je een leuke locatie en zie jij graag dat het spel daar op in speelt? Dan is dit je kans!

Laat ons weten waar je wil dat het spel gespeeld wordt, dan gaan wij aan de slag om een gepersonaliseerde variant op te zetten. Je kan er tevens voor kiezen om het spel door ons te laten begeleiden of de regie zelf in handen te nemen met ons startklare Trammelant pakket.

Trammelant op Maat.png

Deze locaties gingen je voor!

Wieker Trammelant.png
Wieker Trammelant (2).png
Wieker Trammelant (1).png

Algemene informatie

  • Totale duur en prijs kunnen variëren afhankelijk van de groepsgrote.

  • Ontvangst bij ons op locatie is inclusief koffie en thee.

  • Prijs is inclusief spelbegeleiding, tenzij gekozen voor eigen regie.

  • Bij afstanden verder dan 25km worden reiskosten wegens wettelijke normen bij de prijs op gerekend.

Stationary photo

Vraag hier jouw teambuildings activiteit aan

Kies een tijd

Bedankt voor uw aanvraag!

bottom of page