top of page
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

TINNEN             JUBILEUM

la-maison-10-jaar-black_edited.png

MEXICAANS
PLEIN FESTIVAL
VOOR JONG EN OUD

Op het plein 'Plaza de Fiesta' is er weer groot feest. De Dag van de Doden wordt er gevierd, beter bekend als Dia de Los Muertos. Waarbij het plein centraal staat met haar gezellige sfeer en enthousiaste straatfiguranten, is er natuurlijk veel meer te beleven. Bij binnenkomst loop je over de minimarkt, waar een divers aanbod aan Mexicaanse en Halloween gerelateerde producten te koop zijn. Als je je weg vervolgt kom je uit bij Foodtruck Alley. Verwen je smaakpapillen met de lekkerste gerechten. Aan het einde van Foodtruck Alley vindt je de Arts and Crafts corner, neem hier deel aan de verschillende activiteiten zoals Graffiti spuiten, Jack-o-lantern snijden, Piñata maken en nog veel meer. Bij de Arts and Crafts corner vindt je de Scary-Oké bar en de iconische zweefmolen van IJhorst. Als je verder dan het plein loopt kan je eventueel een bezoekje brengen aan de Gallerij van IJhorst. Achter Plaza de Fiesta vindt je de Game Arena. Naast dat er buiten oudhollandse spellen met een Mexciaans tintje te spelen zijn, kan je deelnemen aan een spelletje Weerwolven van Wakkerdam. Binnen kan je genieten van leuke films en games.

SPOOKACHTIG
AVONTUUR
VOOR JONG EN OUD

De duistere verhalen rondom IJhorst nemen nieuwe vormen aan. De HorrorTocht is voor het tiende jaar op rij terug met een zenuwslopende route vol angst en gegil. Dit jaar spectaculairder dan ooit te voren. Naast de spookachtige route, staat de HorrorTocht dit jaar in het teken van 500 jaar duistere geschiedenis rondom de Rieverst. Wanneer het verhaal aftrapt is er geen weg meer terug. De gezelligheid wordt door duisternis omheind en gruwel wacht op u buiten de poorten van Plaza de Fiesta. Als u dapper genoeg bent en samen met uw metgezellen aan de barre tocht begint, daalt u af naar de meest duistere plaatsen die de Rieverst voor u verscholen heeft. Een rit  vol verhalen over het verleden brengt u in de stemming. Onderweg bezoekt u voormalig Hostel de Rieverst, waar haar bewoners u een kil en koud welkom heten. Uiteindelijk neemt de benenwagen het over en sleept u mee door het bos der verloren zielen. Weet u uw weg terug te vinden. Overleeft u de Rieverst 500 jaar geleden? Aarzel niet en bestel nu jouw tickets voor HorrorTocht 2022!

Project - Drawing 1302384508.png
sk HANDS_edited.png

?????

Gastheer - Levens vernieler

sk HANDS_edited.png

FESTIVAL ALS NOOIT TEVOREN

De HorrorTocht bestaat 10 jaar en dat wordt groots gevierd. Ook het Mexicaanse feest 'Dia de Los Muertos' plukt daar haar vruchten van mee. La Gran Fiesta de Mexico zal daarom ook groter zijn dan ooit tevoren en zal plaatsvinden aan de Kerkweg te IJhorst. Dit wordt de overstap van Pleinfeest naar Festival. Lees meer of bestel alvast je tickets om zeker te zijn van je deelname.